Blog: technologie
 Horecameubilair Horeca Restaurant Design  thumbnail

Horecameubilair Horeca Restaurant Design

Published en
6 min read

- horeca tafelsDaardoor heb je geen dagontvangstenboek meer nodig. Zitbanken op maat horeca sfeervol. De totale kostprijs van een witte kassa hangt af van het type kassa dat je koopt en van leverancier tot leverancier. Sommige kassasystemen werken sneller dan andere, of bieden meerdere functies, en leveranciers zijn vrij om een eigen prijs te bepalen. Je betaalt voor het kassasysteem of voor de kassasoftware, voor de black box of zwarte doos, en voor een server om de connectie tussen kassasysteem en black box te garanderen

Concreet vermindert de premie de sociale bijdrage van de betrokken werknemers voor maximum €500 per kwartaal of €800 indien de werknemers op de laatste dag van het kwartaal jonger zijn dan 26. Horeca barkrukken horeca projectkwaliteit. Meer informatie vind je op de website van VLAIO.: de overheid beschouwt de aankoop van een witte kassa als een investering en biedt horecaondernemers een investeringsaftrek van 15.5%

Over de prijs van de nieuwe witte kassa is voorlopig nog niets bekend. Sinds de introductie van de witte kassa in 2016 heeft de FOD duizenden controles uitgevoerd, vaak bij zaken waarvan vermoed wordt dat ze een GKS nodig hebben, maar nog geen witte kassa hebben - Zitbanken op maat horeca modern design. Evengoed worden ook bij zaken die al een geregistreerd kassasysteem hebben controles uitgevoerd, om na te gaan of ze de witte kassa wel correct gebruiken

  1. Ellis: hamburgers ‘Not just another burger brand’, zegt Ellis over zichzelf. Tot 2021 bekend onder de naam Ellis Gourmet Burger. In 2011 opende het eerste restaurant in Brussel. De oprichters streefden er naar een concept neer te zetten waarbij de perfecte ambachtelijk gemaakte hamburger geserveerd wordt in een restaurantwaardige setting.

Ook over de vegaburger is nagedacht: Ellis serveerde als een van de eerste zaken in België de 100% veganistische Beyond Burger. In België zijn er inmiddels vijftien locaties en in Nederland vier (Horeca tafels horeca eigentijds). Ellis’ Beyond Burger 2. Poule & Poulette: kip Deze keten is helemaal ontwikkeld rondom kip - horeca tafels. Er zijn momenteel acht locaties, waarvan een in Leuven

Horeca Tafels Horeca Bar Design

Het menu staat vol met kipgerechten: van kipnuggets tot hele of halve kippen en van salade met kip tot een kipburger (Goedkope horeca stoelen). De kip is niet alleen doorvertaald in het menu: in de hele guest journey is kip vertegenwoordigd. Je zit hier als gast in een ‘kippenhok’, in kleine houten hokjes die verschillen van hoogte

Op de toilet worden gasten vriendelijk doch humoristisch verzocht het toilet netjes te houden met de quote #kipitclean. De ‘kippenhokjes’ van Poule & Poulette 3. Bavet: spaghetti Foto door: Nina Slagmolen Bij spaghettibar Bavet stel je je eigen spaghetti samen of kies je uit een van de voorgestelde specials. Zitbanken op maat horeca sfeervol. De term bavet verwijst naar de slab die je krijgt bij binnenkomst en om kunt knopen zodat er geen spaghettisaus op je kleren komt

Alle gerechten worden vers bereid in de keuken (Horeca stoelen horeca robuust). Bij de healthy foodbars kunnen gasten zelf hun maaltijd samenstellen, of kiezen voor de kant-en-klare maaltijden om in de restaurants op te eten, of mee te nemen. Op het menu staan onder andere croques, soepen, quiches, pastamaaltijden, lasagne en diverse soorten salades

De overige restaurants bevinden zich in Belgische steden (Horeca barkrukken horeca maatwerk). Foodmaker wil niet alleen een foodconcept zijn. Om van de missie een totaalbeleving te maken richtte het bedrijf een lifestyle brand op: FDMKR. Het merk staat voor een positieve mindset en levensstijl en verkoopt diverse soorten sportkleding. Onder andere Olympisch schaatser Kjeld Nuis is ambassadeur



Otomat: pizza’s Bij pizzaketen Otomat van de Vlaamse topondernemer David Claeys staat delen centraal. Er staan zestien pizza’s op het menu, waaronder twee veganistische varianten (Horeca tafels horeca restaurant). Bijzonder detail is dat in het pizzadeeg het bekende Belgische Duvel bier verwerkt is. Op het menu staan klassiekers als margherita en portobello, maar ook varianten zoals pizza met zoete aardappel en appel of een typisch Belgische variant met vol-au-vent

Zitbanken Op Maat Industrieel

Otomat heeft naast de vestiging in Leuven ook restaurants in Antwerpen, Brussel, Brugge en Gent. Otomat Leuven 6 (Zitbanken op maat lounge). Barouche: pita’s Bij Barouche komt gemak en gezondheid samen in de vorm van comfort food geserveerd in een pitabroodje. De zuurdesem pita’s worden op locatie vers bereid en afgebakken in een speciaal voor het concept ontwikkelde oven



Umamido: Japanse ramen Bij Umamido staan Japanse ramen centraal (Zitbanken op maat bestellen). Honest ramen, noemen ze het zelf. Omdat ze werken met eerlijke ingrediënten, afkomstig van lokale producenten. Miso en sojasaus maakt de keten zelf, net als alle bouillons. Het concept werd opgericht door Guy Quirynen, een ervaren foodprofessional die onder andere werkte in diverse sterrenrestaurants

In 2013 opende hij het eerste Umamido-restaurant in Brussel - horeca barkrukken. Umamido heeft inmiddels vier locaties in Brussel, een in Leuven, een in Gent, een in Antwerpen en ook twee in Zwitserland. Het menu van Umamido 8 (Horeca stoelen horeca binnenshuis). Manhattn’s Burgers: Amerikaanse hamburgers Bij Manhattn’s Burgers staat de Amerikaanse hamburger centraal. De inrichting doet denken aan een American diner, de hamburgers zijn flame grilled en de brioche buns gebaseerd op een recept van een bakkerij in New York



En dat gaat ze goed af. De eerste locatie opende in 2014 - Zitbanken op maat horeca sfeervol interieur. Inmiddels zijn er zeven locaties, gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. Philippe en Jerome Vandermeulen voor Manhattn’s Burgers Leuven 9. Bia Mara: fish & chips Dit concept hoort eigenlijk niet thuis in dit lijstje van foodketens die opgericht zijn door Belgen

Horeca Stoelen Horeca Projectinrichting

Via internationale contacten kregen ze de kans aangeboden om in Brussel een fish & chips restaurant te openen, en die kans lieten ze zich niet ontnemen. Ze ontwikkelden Bia Mara als ambachtelijk fastseafoodconcept voor de Belgische markt (Horecameubilair horeca modern design). Alle vis wordt dagelijks aangeleverd, vers gevangen in de wateren van België en Nederland

De keten heeft naast de locatie in Leuven ook twee locaties in Brussel en een in Antwerpen. Fish & chips van Bia Mara 10. Balls & Glory: huisgemaakte gehaktballen Een keten opgericht door de bekende Belgische televisiechef Wim Ballieu. Ronde horeca tafels. In 2012 opende hij in Gent de eerste vestiging van Balls & Glory

Croque ‘n Roll: tosti’s Volgens de Belgische klanten van is Croque ‘n Roll het beste lunchrestaurant van 2021. In dit restaurant staat de tosti centraal, maar dan wel in een rock-‘n-roll jasje (Horeca stoelen horeca stijlvol). horeca barkrukken. De tosti’s heten croquestars, en dragen de namen van echte rocksterren, zoals Lenny Kravitz, Cher en Prince. Voor de specialty tosti’s met vulling wordt met een stervormpje in het midden van de tosti een gat gemaakt, waar de gekozen topping in wordt geserveerd

Lees hier meer over Croque ’n Roll » Tip van Food Inspiration “Neem bij een bezoek aan Croque ’n Roll in Leuven plaats aan de bar. Daar zit je direct met je neus op de keuken, waar alle tosti’s worden bereid - Horeca stoelen horeca duurzaam. Daarnaast is het een genot om te kijken naar chef croque Frédéric, als hij achter de kassa staat



Zullen we er een dubbele tosti van maken? Slaatje erbij? Wat wil je drinken? Zo weet deze mede-eigenaar er met een tostiprijs vanaf 10 euro bij de meeste gasten een gemiddelde besteding van zo’n 25 euro van te maken. Horeca barkrukken trends. Tel uit je winst met gemiddeld een bestelling per minuut.” De croquestars van Croque ’n Roll 12

Latest Posts

Horeca Tafels Horeca Interieur Design

Published Sep 13, 25
10 min read

Horeca Stoelen Op Maat

Published Sep 13, 25
3 min read

Horeca Stoelen Horeca Modern Design

Published Sep 13, 25
10 min read